Bestellen en leveren - Chalet kopen

Als je op deze pagina terechtkomt, ben je slechts een paar stappen verwijderd van je eigen verhuizing naar een nieuwe luxe bungalow.
We hebben geprobeerd om het bestel, bouw- en leverproces zo eenvoudig en soepel mogelijk te maken, dus hier is hoe het werkt:

CHALET KOPEN STAP 1 – STUUR ONS EEN BERICHT.
Je kunt het contactformulier op deze website gebruiken of ons gewoon een e-mail sturen. Hoe gedetailleerder het verzoek, hoe beter – laat ons weten welk huis je nodig hebt, waar en wanneer.
Schrijf ons hoe je zou willen dat het eruit ziet, wat voor jou de meest of minst belangrijke factoren zijn in een huis en waar je niet zonder kunt. Vertel ons meer over wie erin gaat wonen (ja, dat geldt ook voor de hond). Vertel ons over de locatie die je hebt gekozen, je perceel (als je die hebt) en alles wat je belangrijk vindt. Als je een beperkt budget hebt voor het project, laat het ons dan weten. We wachten op je aanvraag.
STAP 2 – WIJ ZULLEN JE EEN TERUGKOPPELING STUREN.
Afhankelijk van het verzoek dat we van je krijgen, word je gecontacteerd (meestal per e-mail) door een vertegenwoordiger bij jou in de buurt, onze commerciële afdeling of onze bouwkundige afdeling voor verdere uitleg.
We gaan direct aan de slag met je aanvraag en binnen zeer korte tijd (meestal een week tot tien dagen) ontvang je een complete offerte inclusief technische beschrijving, een bouwkundig plan, en een productiedeadline voor jouw nieuwe woning.
Tijdens deze fase blijven we in nauw contact met jou om ervoor te zorgen dat alle details van het ontwerp duidelijk zijn en correct worden verwerkt in het design en de offerte.
STAP 3 – ONDERTEKENING VAN PRODUCTIEOVEREENKOMST.
Na akkoord op alle details stellen we een productie- en leveringsovereenkomst op en leggen we onze verplichtingen schriftelijk vast.
De overeenkomst omvat alle technische details /waaronder niet alleen de soorten materialen die zijn inbegrepen, maar ook hun fabrikanten en handelsnamen/, gedetailleerd betalingsplan, garanties, levertijd, installatieplan, enz. De overeenkomst wordt rechtstreeks door jou en ons ondertekend of via een geautoriseerde lokale partner van Tesseract Homes.
STAP 4 – PRODUCTIEONTWERP EN PLANNING.
Deze fase is alleen geldig voor op maat gemaakte huizen en duurt meestal maximaal vijftien dagen. Het omvat de productie van in-house CAD/CAM-modellering en het maken van productiedesigns, zodat jouw huis met de grootste zorg en aandacht voor detail wordt geproduceerd. Ga voor seriemodellen naar stap 5.
STAP 5 – PRODUCTIE.
Alle onderdelen van je huis worden nu in de fabriek geproduceerd en geassembleerd. Het huis krijgt vorm en begint een echt thuis te worden. Al onze klanten krijgen regelmatig updates inclusief foto's en video's van hoe het bouwproces verloopt.
STAP 6 – AFWERKING, TRANSPORT EN INSTALLATIE.
Zodra jouw nieuwe luxe bungalow is opgeleverd, wordt deze volgens de in de productieovereenkomst vastgelegde deadlines naar je locatie getransporteerd. Bij grotere huizen met meerdere modules moet de installatie ter plaatse worden uitgevoerd door ons installatieteam, dat vooraf arriveert en voor de organisatie van de installatie zorgt.
Gewoonlijk duurt de installatie tussen de 2 en 4 dagen voor huizen met twee modules, terwijl grotere projecten (3 modules en meer) een week tot tien dagen in beslag nemen. Dan is het tijd voor stap 7.
STAP 7 - VERHUIZEN.
Welkom in je nieuwe huis! In de meeste gevallen/afhankelijk van je bestelling/ komt een Tesseract Home volledig gemeubileerd aan, klaar om jou en je dierbaren te huisvesten. Het is nu de tijd om van een Tesseract huis echt je eigen huis te maken, je gezellige, unieke, eigen plekje in de wereld.
Voel je vrij om het nu in te richten, en te decoreren.
Maar kijk eerst even in de koelkast.
footer_left

Neem contact op

info@tsrct.nl
Stationslaan 13, 3844 GA Harderwijk
+31 (0) 638 339 393
footer right
homepencilcogenvelopefile-emptyspell-checkbuscrossmenu