In de koelkast

Op de andere pagina's van onze website zie je hoe trots wij zijn op de huizen die wij bouwen. We zijn trots op onze kwaliteit, waaronder enkele van de beste bouwmaterialen van over de hele wereld. We gebruiken Duitse gevels, ramen en sluitsystemen, Belgische of Nederlandse wand- en plafondpanelen, Oostenrijkse houtproducten, planken en behang, Finse of Amerikaanse dakbedekking, Italiaanse of Zweedse apparaten, Japanse of Koreaanse airconditioning-, klimaatbeheersings- of verwarmingssystemen en vele meer.

Wij zijn een wereldwijd merk dat een wereldwijd product levert aan een wereldwijd publiek.

Maar voordat al deze componenten, materialen en systemen in elkaar worden gezet tot een echt huis, maken ze eerst een kleine reis naar een klein, zuidelijk EU-land genaamd Bulgarije.

Waarom Bulgarije?
Image of Bularia

Bulgarije heeft de laatste tijd een golf van buitenlandse investeringen gemerkt /Nederland is verreweg de grootste netto buitenlandse investeerder/, vanwege de laagste vennootschapsbelasting in de Europese Unie, een zeer gunstige geografische ligging, goede infrastructuur, en een geschoolde en goed opgeleide beroepsbevolking. Dit helpt natuurlijk ook enorm voor ons bedrijf.

Maar voor ons is het niet alleen zakelijk.

Bulgarije is ons thuis.

Image of Bulgaria

Gelegen in het midden van de Balkan tussen Servië, Roemenië, Turkije, en Griekenland is ons thuisland een pitorreske mix van vruchtbare vlaktes, rivierdalen, ongerepte meren en de hoogste bergen van de Balkan. Met gemiddeld 2500 zonuren per jaar is Bulgarije een populaire bestemming voor zomertoerisme aan zee /Zwarte Zee/ en winterskitoerisme. Fascinerende historische en natuurlijke locaties gaan hand in hand met bruisende moderne steden, waardoor ons thuisland een prachtige mix is van geweldige natuur, rijke cultuur, muziek en… wijn.

Bulgarije is de thuisbasis van enkele van Europa's beste wijnvelden, waar een groot aantal druivensoorten wordt verbouwd, waaronder enkele erg unieke soorten, niet alleen voor Bulgarije als land, maar beperkt tot bepaalde geografische regio's. Dit in combinatie met eeuwenoude wijnbouwtradities draagt ertoe bij dat Bulgarije de producent is van enkele van de beste wijnen van Europa.

Hierdoor geloven we dat we een stukje Bulgaarse natuur en sfeer naar al onze klanten in de Benelux kunnen brengen. Bij elk huis dat we leveren, sturen we een fles van enkele van de beste Bulgaarse wijnen naar keuze, rood of wit, afhankelijk van het seizoen. Tot nu toe vinden onze klanten het “smaken naar meer”.

Reserveer dus nu jouw unieke fles!

footer_left

Neem contact op

info@tsrct.nl
Stationslaan 13, 3844 GA Harderwijk
+31 (0) 638 339 393
footer right
crossmenu