Design Construction

Met een geschiedenis van meer dan twintig jaar in prefab woningbouw, zijn wij een van de pioniers van de staalskeletbouw lage-energiewoning in Europa.
In tegenstelling tot veel van onze collega's die houtbewerkings- of meubelbedrijven ombouwen tot chaletbouw, zijn onze modulaire gebouwen voor ons gewoon een voortzetting van een succesvol woningbouwbedrijf.
We zijn meer dan ooit klaar om niet alleen de beste service te bieden, maar ook de best mogelijke klantervaring voor iedereen die voor ons kiest.
Maar hebben wij wat nodig is om ons te onderscheiden van de concurrentie? Laten we dat eens bekijken.

ONTWERP en ONTWIKKELING

De luxe bungalows, modulaire woningen en servicegebouwen die wij realiseren zijn volledig doordacht. Zelfs het kleinste detail van elk gebouw wordt uitgebreid ontworpen, 3D-gemodelleerd, en structureel getest voordat het in de bouw wordt geïmplementeerd.
Maar eerst beginnen we met het grotere plaatje.
Uitstraling, comfort en functionaliteit, dit alles gecombineerd in één huis.
Ons toegewijde team van professionele architecten heeft al hun ervaring in het ontwerpen van woningen gestoken, zodat vorm en functionaliteit op de best mogelijke manier worden gecombineerd.
Het is aan het team van architecten van ons bedrijf te danken dat onze bungalows en modulaire huizen zo’n eigentijdse en stijlvolle buitenkant hebben, die ook nog eens comfortabele interieurs, luxe afwerkingen en de nieuwste materialen en bouwtechnologie bieden.

Het team van architecten van Tesseract Homes helpt je ook bij het creëren van je op maat gemaakte huis, gebouwd rondom jouw persoonlijke voorkeuren, manier van leven, en bouwbudget.

Beginnend bij het idee...

Design Construction1

De droom...

Design Construction

en het huis...

Design Construction

Bij Tesseract Homes hebben we een team van ingenieurs in dienst voor elke mogelijke specialiteit in woningbouw. Zo zorgen we ervoor dat jouw nieuwe woning structureel gezond en duurzaam zal zijn, maar ook energiezuinig, grondig geluiddicht, en met de garantie dat alle geïntegreerde systemen en installaties jarenlang naadloos zullen werken.
Naast productontwerp zijn onze specialisten een essentieel onderdeel van ons Research & Development-proces. Samen met onze jarenlange partners uit de bouwsector implementeren we de nieuwste bouwtechnologieën en -materialen, verwarmingssystemen, elektrische, water- en gasinstallaties, connectiviteit en meer.

BOUW

Nadat we je nieuwe huis hebben ontworpen, is het ook ons voorrecht en onze verantwoordelijkheid om het te bouwen. Bij Tesseract Homes hebben we onze eigen productiefaciliteiten, die geschikt zijn voor elke bouwfase. Met name structuurwerken, dakbedekkingen, gevels, interieurs, loodgieterswerk, elektrische installaties en verwarmingsinstallaties worden in onze fabriek vervaardigd of geïnstalleerd onder toezicht van het technische team. Door deze aanpak kunnen we de deelname van onderaannemers aan het bouwproces beperken en wordt slechts een zeer beperkt aantal onderdelen, zoals bijvoorbeeld meubilair, uitbesteed. Maar zelfs in dit geval worden alle uitbestede producten vóór installatie zorgvuldig geïnspecteerd.
Voortdurend strevend naar perfectie, worden we in onze productie bijgestaan door de nieuwste ontwikkelingen in productie-, landmeetkundige en CAD/CAM-montagetechnologie, geleverd door de wereldleiders in constructiegereedschappen en machines.

KWALITEIT

Duurzaamheid. Dit is tegenwoordig de sleutelterm die bouwers aan hun producten toekennen en de meest populaire slogan wanneer ze reclame maken voor bouwdiensten. Wij beweren dat onze huizen de beste kwaliteit aan stevigheid en duurzaamheid bieden, maar dat niet alleen, laat ons je vertellen waarom. Bij Tesseract Homes hebben we verschillende basisprincipes aangepast die ons helpen niet alleen de duurzaamheid van onze producten te garanderen, maar ook het unieke gevoel dat daarbij komt kijken.

Het gebruik van de beste bouwmaterialen – Kwaliteit kan alleen worden gegarandeerd door gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Daarom kopen we alleen in bij de beste leveranciers, niet alleen in Europa, maar over de hele wereld. Bovendien hebben we in de loop der jaren nauwe samenwerkingen opgebouwd met toonaangevende producenten van bouwsystemen. Hierdoor lopen wij voorop in de bouwtechniek door snel en succesvol de laatste verbeteringen in de bouwtechniek door te voeren.

Een naadloos productieproces creëren - Zoals hierboven vermeld, zijn onze huizen tot in het detail ontworpen. Hierdoor zijn we niet alleen slagvaardig bij het bouwen, maar zorgen we er ook voor dat het bouwproces soepel verloopt en dat elk detail goed en op het juiste moment wordt geproduceerd en gemonteerd. Gedetailleerde pre-planning en pre-design stellen ons ook in staat om elke stap van de productie feilloos te volgen en in werkelijkheid geen ruimte te laten voor afwijkingen of fouten. Ook investeren we constant in ons productieproces, dat bijna volledig in eigen huis wordt uitgevoerd onder ons eigen constante toezicht en volgens de strenge kwaliteitscontroleprocedures van Tesseract Homes.

Geen nieuwelingen in ons team - Nee, dit betekent niet dat we nieuwe rekruten afwijzen. Maar elke nieuwe medewerker maakt deel uit van ons tweejarige trainingsprogramma voordat hij of zij wordt toegewezen om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren. En zelfs daarna zijn onze strenge kwaliteitscontroleprocedures volledig van kracht.

Uitgebreide garantietermijnen – Onze hoge bouwnormen stellen ons ook in staat om de belangen van onze klanten te beschermen door middel van uitgebreide garantietermijnen voor de huizen die wij bouwen. Elke bungalow die bij Tesseract Homes is gekocht, wordt geleverd met onze standaard 10 jaar structurele garantie, 6 jaar minimale waterdichtheidsgarantie, 5 jaar minimale exterieurgarantie en nog veel meer.

Zo bouwen we dus. We accepteren geen vervanging voor kwaliteit, zodat we van jouw bungalow niet alleen een thuis kunnen maken, maar ook je nieuwe favoriete plek om te wonen.

Contacteer ons nu

Onze partners

ruukki logo
schuco logo
schneider electric logo
knauf insulation logo
daikin logo
osram logo
adax logo
samsung logo
panasonic logo
aluplast logo
siegenia logo
footer_left

Neem contact op

info@tsrct.nl
Stationslaan 13, 3844 GA Harderwijk
+31 (0) 638 339 393
footer right
crossmenu