Al meer dan twintig jaar bouwen en ontwerpen we huizen.

Gedurende deze tijd hebben we met een grote verscheidenheid aan klanten gewerkt - van grote of kleine gezinnen en individuele klanten tot grote internationale investeerders.
Partners
Partners

Onze ervaring in de bouw- en vastgoedverkoop heeft onomstotelijk bewezen dat de persoonlijke benadering en de directe communicatie met klanten net zo belangrijk zijn als de kwaliteit van de producten en diensten die we leveren.

In de voortdurend groeiende vastgoed- en woningmarkt in Europa hebben we meer mensen en bedrijven nodig die deel uitmaken van onze familie en ons helpen de hoge kwaliteit van service te behouden waar onze klanten aan gewend zijn.

villa line bungalows
Villa line

Als jouw bedrijf ervaring heeft in vastgoed, architectuur, bouw, recreatieve of tijdelijke huisvesting, ben jij misschien wel onze volgende verkoopvertegenwoordiger (dealer) in het land of de regio waarin je actief bent.

Hieronder kun je zien welke voordelen een partnerschap met Tesseract Homes met zich meebrengt.

Enlarge your market

Vergroot je markt

Door samen te werken met Tesseract Homes krijg je toegang tot alle markten waarin het bedrijf actief is, waaronder:
• Woonhuizen
• Vakantie- en tijdelijke huisvesting
• Zorgwoningen en huisvesting voor speciale behoeften
• Sanitaire voorzieningen en andere gebouwen voor de campingindustrie
• Investeringsprojecten en woningontwikkelingen
No Investment Required

Geen investering vereist

Je profiteert van een grootschalige reclamecampagne die wordt ondersteund door Tesseract Homes. We bieden ook alle ondersteuning die nodig is om succesvol met klanten om te gaan.

Deskundigheid

Je krijgt toegang tot meer dan twintig jaar expertise op het gebied van woningdesign en bouw, zodat je snel, nauwkeurig en effectief aan de eisen van je klanten kunt voldoen.

Tevreden klanten

Tesseract Homes wordt gebouwd met hoogwaardige materialen. Bovendien zijn onze vakmanschapstandaarden zeer hoog en worden al onze producten ondersteund door uitgebreide garantieperiodes.

Concurrerende positie

We streven naar premium kwaliteit, maar we weten ook dat onze producten en diensten concurrerend geprijsd moeten zijn. Op dit moment biedt Tesseract Homes een zeer gunstige prijs/kwaliteitverhouding, wat zorgt voor een zeer competitieve marktpositie voor zowel ons als onze partners.

Groei en stabiliteit

We moedigen je aan om te groeien en tegelijkertijd beschermen we je tegen eventualiteiten. Onze dealergegevens stellen je in staat om onafhankelijk te werken in een aangewezen marktsegment, territorium of beide binnen een uitgebreid tijdsbestek.
footer_left

Neem contact op

info@tsrct.nl
Stationslaan 13, 3844 GA Harderwijk
+31 (0) 638 339 393
footer right
cogstarlocationsmilecrossmenu