Bij Tesseract Homes hebben we een brede geschiedenis aan vastgoedontwikkeling.
Als geen ander weten we wat zo’n enorme onderneming kan betekenen voor de investeerder. Het ontwikkelen van een investeringsproject zonder ruimte voor fouten of vertragingen kan enorm stressvol zijn, maar ook zeer lonend.
Voor ons zijn vastgoedontwikkelaars en investeerders niet alleen klanten, maar ook mede-ondernemers met wie we graag het hele proces doorlopen, van het initiële concept tot een succesvolle voltooiing van het project.
Daarom bieden wij investeerders en ontwikkelaars unieke mogelijkheden, die aanzienlijk kunnen bijdragen aan hun succes:
Modular
Unieke ontwerpen – Als u ons kiest om voor u te bouwen, stellen we graag gratis op maat gemaakte modellen ter beschikking. Dit maakt uw project niet alleen werkelijk uniek, maar past ook het beste bij de wensen of het budget van uw klanten.
Algeheel concept – Vanaf het begin beginnen - geen probleem. Onze architectuurafdeling kan u helpen bij de ontwikkeling van het volledige pakket voor uw project, inclusief het stedenbouwkundig concept, perceelsvorming, toegang, en infrastructuur.
Projects
Projects
Projectpresentatie en visuals – Een hoogwaardige visuele presentatie van uw project is een essentieel kenmerk van elke kwalitatieve vastgoedontwikkeling. Door met Tesseract Homes samen te werken, kunt u rekenen op een foutloos visueel ontwerp van uw project, waarmee u meer klanten kunt aantrekken en een snelle verkoop kunt garanderen.
Beheersbaar budget – Onze zakelijke klanten krijgen niet alleen kortingen op basis van de hoeveelheid, maar kunnen ook profiteren van het feit dat hun gebouwen binnen een vooraf bepaald budget worden ontworpen.
Projects
Projects
Veiligheid en voorspelbaarheid – Onze zakelijke klanten profiteren van een toegewijde productiecapaciteit, een strikt leveringsschema en geoptimaliseerde logistiek. Op deze manier zorgen we ervoor dat de planning van elk project soepel verloopt, waardoor onze ontwikkelaars en investeerders hun beloften en verplichtingen aan hun klanten kunnen nakomen.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw investering maximaal te benutten.
footer_left

Neem contact op

info@tsrct.nl
Stationslaan 13, 3844 GA Harderwijk
+31 (0) 638 339 393
footer right
crossmenu